Διανομή καυσόξυλα στη Θεσσαλονίκη
PDF Εκτύπωση E-mail

Καυσόξυλα στη Θεσσαλονίκη - Νεα αποθήκη
Τα καυσόξυλα πάντα ήταν και θα είναι το πρώτο και πιο οικονομικό μέσο θέρμανσης. Η εταιρία μας, θέλοντας να εξυπηρετήσει όσο γίνεται καλύτερα τους πελάτες μας για να τους προσφέρει όσο γίνεται πιο γρήγορα και οικονομικά τα προϊόντα της, έχει αποκτήσει ειδικό χώρο 5 στρεμμάτων για την αποθήκευση και την διανομή καυσόξυλων, για πιο άμεση παραλαβή και ευκολία διανομής όλη τη διάρκεια του χρόνου.

 

Έχοντας πια αποκτήσει τις κατάλληλες υποδομές, μπορούμε να πραγματοποιήσουμε διανομή καυσόξυλων σε όλη την περιοχή της Θεσσαλονίκης και της κεντρικής Μακεδονίας άμεσα και γρήγορα. Εφόσον έχει πραγματοποιηθεί η παραγγελία, το προσωπικό μας αναλαμβάνει να μεταφέρει τα καυσόξυλα στο χώρο σας, με ασφάλεια και συνέπεια χωρίς καμία επιβάρυνση. Κατόπιν συννενοήσεως, ορίζεται η ώρα και ο τόπος παράδοσης και το φορτηγό μας έρχεται στο χώρο σας για να ξεφορτώσει τα καυσόξυλα.

Διανοκή καυσόξυλα Θεσσαλονίκη

 

Φωτογραφίες απο τις νέες μας εγκαταστάσεις στην Προέκταση Μαιάνδρου στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης.Σε περίπτωση που διαθέτε φορτηγό, μπορείτε παραλάβετε εσείς τα καυσόξυλα απο τις νέες μας εγκαταστάσεις στην Προέκταση Μαιάνδρου στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης. Επίσης συμβουλευτείτε τον αναλυτικό χάρτη διαδρομών πατώντας εδώ.

Για οποιαδήποτε άλλη απορία μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας.