Διανομή και πώληση Pellet - Μπριγκέτας
PDF Εκτύπωση E-mail

pelletΤα Pellet βιοκαύσιμα είναι μια ανανεώσιμη, καθαρή και με ελάχιστο κόστος εναλλακτική πηγή θέρμανσης που χρησιμοποιείται κατα κόρον στο εξωτερικό και τα τελευταία χρόνια και στην Ελλάδα . Είναι ένα προϊόν που παρασκευάζεται από βιομάζα ανανεώσιμων ουσιών (ανακυκλωμένα απορρίμματα ξύλου).Τα καύσιμα αυτά χρησιμοποιούνται για θέρμανση, σε αυτόνομες σόμπες, ένθετα τζάκια και καυστήρες.

Η εταιρίας μας εμπορεύεται και διανέμει προϊόντα Pellet σε εταιρίες και ιδιώτες. Τα προϊόντα αυτά περιλαμβάνουν σόμπες, καυστήρες αλλά και συσκευασίες βιοκαυσίμου.

Οι σόμπες pellet είναι οικολογικές, με πολύ μεγαλύτερη απόδοση σε σχέση με τις απλές σόμπες θέρμανσης. Η αυτονομία τους μπορεί να φτάσει απο 32 έως και 100 ώρες.

 Η εταιρία Calbox - Τοπαλίδης Στάθης, εισάγει pellet αρίστης ποιοτητας σε συνεργασία με Αυστριακή εταιρία παραγωγής pellet. Το Αυστριακό πελλετ είναι πελλετ υψηλής ποιότητας και απόδοσης. Εξαιτίας της καλής του ποιότητας, δεν δημιουργεί προβλήματα στις εστίες θέρμανσης (λέβητες, σόμπες κτλ) καθως δεν περιέχει χημικά και προσμήξεις. 

 


 

 

*Κάθε τόνος pellet περιλαμβάνει 66 τσουβαλάκια των 15 κιλών το κάθε ένα.

*Όλη η διαδικασία παραγωγής ακολουθεί τα στανταρντ ONORN M7135 και DINplus 51731.

pellet-hands

Μπορείτε τώρα να επικοινωνήστε μαζί μας και να δώσετε την παραγγελία σας η οποία και θα αποσταλεί στο χώρο σας.