Μελέτες Φυσικού αερίου - Ενδοδαπέδια - Λεβητοστάσια - Θερμομόνωση
PDF Εκτύπωση E-mail

Η εταιρία μας διαθέτει ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟ μηχανολόγο μηχανικό - ενεργειακό επιθεωρητή για πιστοποιημένη μελέτη και επίβλεψη από της αρμόδιες αρχές του ελληνικού κράτους σε πάσης φύσεως ιδιαιτερότητα η οποία μπορεί να προκύψει στις απαιτήσεις των πελατών της, πάντα με σεβασμό στον πελάτη, με συνέπια, ταχύτητα και υπευθυνότητα σε οποιαδήποτε εργασία και διαδικασία αποφεύγοντας λάθη και δυσάρεστες συνέπιες οι οποίες επιβαρύνουν σε κάθε περίπτωση τους πελάτες μας.

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΕΙΔΙΚΕΥΣΗΣ

1. ΜΕΛΕΤΗ – ΕΠΙΒΛΕΨΗ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΑΕΡΙΩΝ (ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ, ΥΓΡΑΕΡΙΟ)

Φυσικό αέριο - ΥγραέριοΤα τελευταία χρόνια εισήχθη και στην χώρα μας – έστω και καθυστερημένα, η χρήση του Φυσικού Αερίου σε οικιακές και βιομηχανικές εφαρμογές. Η διανομή του ως τους καταναλωτές, επιτελείται μέσω μόνιμων δικτύων (των λεγόμενων δικτύων πόλης), παρόμοια με την διανομή νερού ύδρευσης. Στον οικιακό τομέα, το Φυσικό Αέριο χρησιμοποιείται κυρίως, για την κάλυψη των αναγκών στην θέρμανση, στην παραγωγή ζεστού νερού χρήσης και στο μαγείρεμα, ενώ τελευταία άρχισε δειλά-δειλά να χρησιμοποιείται και σε εφαρμογές ψύξης. Η χρήση του Φυσικού Αερίου στα νοικοκυριά έρχεται να αντικαταστήσει αυτή του πετρελαίου και να περιορίσει αυτήν του ηλεκτρικού ρεύματος, με ευδιάκριτα οφέλη οικονομικού, λειτουργικού αλλά και περιβαλλοντικού και πολιτισμικού χαρακτήρα. Επιπλέον, λόγω των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών και του τρόπου παροχής του Φυσικού Αερίου, διαμορφώθηκαν οι κατάλληλες συνθήκες για την ανάπτυξη ποικίλων τεχνολογικών συστημάτων για χρήση σε εφαρμογές Φυσικού Αερίου, τα οποία παρέχουν ιδιαίτερα υψηλές επιδόσεις από άποψη οικονομίας, εργονομίας και λειτουργικότητας. Η εταιρία μας αναλαμβάνει την πλήρη διεκπεραίωση φακέλου (αίτηση ενδιαφέροντος, συμβόλαιο και σχεδιομελέτη της εσωτερικής εγκατάστασης καυσίμου αερίου) με την υπηρεσία του ΑΕΡΙΟΥ Θεσσαλονίκης όπως επίσης και την πραγματοποίηση της εσωτερικής εγκατάστασης καυσίμου αερίου από αδειούχο εγκαταστάτη αερίων καυσίμων – θερμουδραυλικό  λύνοντας τα χέρια των πελατών μας από γραφειοκρατικές διαδικασίες και ανεπιθύμητες βλάβες επιτυγχάνοντας άριστη συνεργασία μέχρι το τέλος οποιουδήποτε έργου μας.

 

2. ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΚΤΙΡΙΩΝ

Ενεργειακά πιστοποιητικάΒάση νομοθεσίας από 1/10/2010 χώροι (κατοικιών, καταστημάτων, αποθηκών , βιομηχανικών χώρων κ.τ.λ.) μεγαλύτεροι των 50m2 υποχρεούνται να εκδώσουν ενεργειακό πιστοποιητικό το οποίο θα είναι απαραίτητο δικαιολογητικό για την ενεργειακή αναβάθμιση του χώρου όπως επίσης και για πώληση μεταβίβαση ή ενοικίαση του χώρου αυτού.

 

3. ΜΕΛΕΤΗ – ΕΠΙΒΛΕΨΗ – ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΓΕΩΘΕΡΜΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝΓεωθερμία - Γεωθερμικές εγκαταστάσεις

Η εταιρία με την 25ετη πείρα της σε εφαρμογές γεωθερμικών εγκαταστάσεων παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις για την εξοικονόμηση ενέργειας έως και 65% με συστήματα γεωθερμικών αντλιών θέρμανσης – ψύξης ή δροσισμού σε κατοικίες και επαγγελματικούς χώρους.

 

4. ΜΕΛΕΤΗ – ΕΠΙΒΛΕΨΗ – ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΕΝΔΟΔΑΠΕΔΙΑΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ – ΔΡΟΣΙΣΜΟΥ ΥΠΟΒΟΗΘΟΥΜΕΝΗ ΑΠΟ ΗΛΙΑΚΟ ΣΥΛΛΕΚΤΗ Ή ΑΝΤΛΙΑΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ

Ενδοδαπέδια - Ενδοδαπέδιες εγκαταστάσεις

 

Η ενδοδαπέδια θέρμανση λειτουργεί επιτυχώς τα τελευταία 25 χρόνια στην Ελληνική επικράτεια . Έχουμε φτάσει σήμερα λοιπόν στο σημείο, το σύστημα αυτό της θέρμανσης να έχει γίνει ευρύτερα αποδεκτό επικρατώντας με ποσοστό που αγγίζει το 60% στην χώρα μας έναντι άλλων συστημάτων μετάδοσης θερμότητας σε έναν χώρο.

 


5. ΜΕΛΕΤΕΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΘΕΡΜΙΚΩΝ ΑΠΩΛΕΙΩΝ – ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗΣ ΚΤΙΡΙΩΝ

Θερμομόνωση κτηρίων - Υπολογισμός θερμικών απωλειών

 

Μια εγκατάσταση θέρμανσης ή ψύξης δίνατε να λειτουργήσει σωστά λαμβάνοντας τον μέγιστο βαθμό απόδοσης με την μικρότερη δυνατή κατανάλωση ενέργειας Η οποία πραγματοποιείται με τον σωστό και ακριβή υπολογισμό των απωλειών θερμότητας κάθε χώρου.

 

6. ΜΕΛΕΤΕΣ – ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ – ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΛΕΒΗΤΟΣΤΑΣΙΩΝ

Κεντρικά λεβιτοστάσια

Η εταρια Τοπαλίδη με την πολυετή πείρα στον τομεα της θερμανης , σύμβουλοι σε θέματα λεβήτων και λεβητοστασίων δίνουν λύσεις σε οποιαδήποτε σε θέματα λεβήτων και λεβητοστασίων με σφραγίδα και υπογραφή του μηχανικού της εταιρίας μας, με βέλτιστες και οικονομικές λύσεις για τους πελάτες μας.