Καυστήρες και λέβητες pellet
Λέβητας Pellet MBZ AMBRA HYDRO
Λέβητας Pellet MBZ AMBRA HYDRO Λέβητας Pellet MBZ AMBRA HYDRO Λέβητας Pellet MBZ AMBRA HYDRO

Λέβητας Pellet MBZ AMBRA HYDRO

Κατηγορία: ΛΕΒΗΤΕΣ PELLET

Η νέα σειρά AMBRA HYDRO αποτελεί ένα νέο τύπο λέβητα που λειτουργεί με Pellets. Παρέχοντας ισχύ 18 kW και 24 kW προσφέρει αποδοτική θέρμανση και μεγάλη εξοικονόμιση ενέργειας. Είναι πολύ απλός στη χρήση αλλά και στην συντήρησή του. Επισης διατίθεται σε πολλά διαφορετικά χρώματα όπως μπλέ, καφέ, μπέζ και πράσινο.

Η νέα γραμμή HYDRO, θερμαντήρων AMBRA, δημιουργήθηκε για να ικανοποιήσει τις ανάγκες των πελατών και να διαφυλάξει την ενέργεια προσέχοντας την απλότητα στη χρήση και την συντήρηση. Οι δυο τύποι επιστρωμέτων πυρίμαχης βαφής προβλέπουν για την δευτερεύουσα προστασία του μετάλλου. Χάρη στην υψηλή ευφυΪα της συσκευής οι καταναλώσεις pellet είναι πολύ χαμηλές παίρνοντας το μέγιστο βαθμό απόδοσης και την μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας.

O λέβητας pellet, χαρακτηρίζεται απο:

ΚΟΜΨΟΤΗΤΑ: Το HYDRO AMBRA, διακρίνεται για την κομψότητα και οι νέες εκδόσεις χρωματίζονται με ειδικό χρώμα πέρλας (επιξικό-πολυεστέρα) υψηλής ποιότητας. Χαλικώδης αλλα αριστοκρατική η παραδοσιακή κεραμική MBZ σε πέντε συνδυασμούς χρωμάτων  αρμονικούς με το περιβάλλον.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ: Εύχρηστη και με λειτουργία προγραμμάτων. Εύκολη στο καθαρισμό.

ΠΟΙΟΤΗΤΑ: Υλικά, εξαρτήματα και αξεσουάρ απο υψηλής ποιότητας πιστοποιημένα υλικά.

Λεπτομέρειες κατασκευής

 

Διαστάσεις κατασκευής:

Διαστάσεις λέβητα AMBRA HYDRO

Τμήματα:

ΠΡΑΚΤΙΚΗ: Στη κορυφή είναι παρόντα 2 καπάκια που επιτρέπουν την πρόσβαση στη δεξαμενή και την κορυφή του λέβητα σβόλων για τον καθαρισμό.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ: Η διαδικασία για τον εσωτερικό καθαρισμό του του λέβητα pellet γίνεται πολύ εύκολα με πολύ απλό και γρήγορο τρόπο χάρη στο συρτάρι τέφρας που προσεγγίζεται με το άνοιγμα της κεντρικής πόρτας. Το συρτάρι τέφρας που προστατεύεται απο ένα δευτεροβάθμιο μετακινούμενο περίβλημα το οποίο με απλή πίεση στο κατώτατο σημείο του μπροστινού καθίσματος χώρου καύσης συλλέγει τα απόβλητα απο την καύση του 2ου, 3ου και 4ου κύκλου καυσαερίων. Το ανώτατα κάλυμα που δίνει την πρόσβαση στους εναλλάκτες όλων των διαδρομών καυσαερίων καθαρίζεται με βούρτσα όπως επίσης και όλο το εσωτερικό του εναλλάκτη θερμότητας. Η ιδιαίτερη θέση του κυκλοφορητή, που τοποθετείται στο οπίσθιο τμήμα, επιτρέπει τον έλεγχο και την απελευθέρωση αυτού χωρίς να πρέπει να κινηθεί ή να αποσυνδεθεί οποιοδήποτε μέρος του θερμαντήρα.

ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΧΗ: Ο ισχυρός πυρίμαχος χάλυβας στη δομή του λέβητα εξασφαλίζει μακροχρόνια διάρκεια ζωής. Όπως προβλέπεται απο το νόμο, το πάχος των τοιχωμάτων του θαλάμου καύσης και νερού είναι 5 χιλιοστά.

 

Ενδεικτικές εγκαταστάσεις:

1.Εγκατάσταση με την υγειονομική παραγωγή θερμού ύδατος χρήσης όπως επίσης και του θερμού ύδατος θέρμανσης.

 2. Εγκατάσταση με σύστημα θέρμανσης, εγκαταστάσεις θερμαντικών σωμάτων, ηλιακού συλλέκτη, συνδεόμενα με κεντρικό μπόιλερ τριπλής ενέργειας.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ: Χάρη στις 7 δυνατότητες καύσης, με τον λέβητα pellet επιτυγχάνεται πάντα η διατήρηση της επιθυμητής θερμοκρασίας στο δικαίωμα κλιματολογικής άνεσης χώρου. Εκμεταλευόμενος την περιτύλιξη 4 διαδρομών καυσαερίων έχουμε υψηλό βαθμό απόδοσης έως 94% και μια χαμηλή θερμοκρασία των καυσαερίων.

ΖΕΣΤΟ ΝΕΡΟ ΧΡΗΣΗΣ: Χάρη στο εσωτερικό εναλλάκτη παραγωγής ζεστού νερού χρήσης ο θερμαστήρας μπορεί να ζεστάνει 700 λίτρα νερού χρήσης την ώρα σε θερμοκρασίες μεγαλύτερες των 35 βαθμούς κελσίου.

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΟΘΟΜΗ ΕΝΔΕΙΞΕΩΝ: Γραφική παράσταση τελευταίας γενιάς που μπορεί να επιδείξει σε μια οθόνη όλες τις κύριες λειτουργίες του λέβητα pellet. Σαφής και περιγραφικός έλεγχος επιλογών και τοποθετήσεις των κύριων λειτουργιών γίνονται απλά και διαισθητικά.

ΧΡΟΝΟΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗΣ: Η σειρά περιέχει 3 προγράμματα, καθημερινό, εβδομαδιαίο και Σαββατοκύριακου. Για κάθε ημέρα μπορείτε να αξιοποιήσετε μέχρι και 3 δυναμικά προγράμματα χρήσης.

GSM ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ: Ρυθμίζεται να ανάβει και να σβήνει με τηλεχειρισμό και σε όλες τις σόμπες και μέσω εισόδου GSM.